Μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου – δίνουμε ξανά πάσα στον αθλητισμό

Το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και των νέων, δίνει πάσα ξανά στον Αθλητισμό και διοργανώνει ένα mini Τουρνουά Ποδοσφαίρου τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν στην χώρα μας, θεωρώντας ότι ο αθλητισμός πέρα από την χαρά του παιχνιδιού, μας δίνει και τη δυνατότητα να αναπτύξουμε αισθήματα φιλίας, συνεργασίαςκαι ευγενούς άμιλλας.

Υπογραμμίζουμε ιδιαίτερα ότι, το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί μόνον εφ΄ όσον οι υγειονομικές συνθήκες την περίοδο εκείνη επιτρέπουν τήν διεξαγωγή του, γι΄ αυτό και το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας διατηρεί το δικαίωμα ενδεχόμενης ματαίωσής του προκειμένου να εξασφαλισθεί η υγεία των παιδιών και των Στελεχών της νεότητος. Επισημαίνουμε ακόμη ότι, πραγματοποιείται πρωτάθλημα μόνον ποδοσφαίρου, διότι τα παιδιά πιάνουν τη μπάλα ελάχιστα με τα χέρια (σε σχέση με αθλήματα όπως μπάσκετ, βόλεϋ και πινκ-πονκ), γι΄αυτό και τα πλάγια άουτ θα εκτελούνται με τα πόδια, ενώ οι τερματοφύλακες θα φορούν οπωσδήποτε γάντα.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογενείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Ν. Σαργκάνη – Η. Μπέριου) διοργανώνει mini τουρνουά ποδοσφαίρου και στόχος του είναι η ψυχαγωγία και η άθληση των παιδιών που συμμετέχουν σ’αυτό και η ευγενής άμιλλα μεταξύ τους. Με το τουρνουά ποδόσφαιρου παρέχουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να δίνουν ορισμένες ημέρες αγώνες ποδοσφαίρου μαθαίνοντας καλύτερα το άθλημα και ταυτόχρονα να γνωρίζονται, να επικοινωνούν μεταξύ τους καθώς και να αναπτύσσουν το αίσθημα του ευγενούς συναγωνισμού μέσα από τους κανόνες που το διέπουν.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η κάθε Ενορία θα πρέπει να αποστείλει τη δήλωση συμμετοχής καθώς και συμπληρωμένη την ονομαστική κατάσταση με όλα τα στοιχεία των αθλητών έως την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 στο e-mail : antoniosbezas@yahoo.gr

Οι αγώνες θα διεξάγονται με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε περίπτωση αλλαγής τους θα υπάρχει εν νέου ανακοίνωση από την διοργανώτρια αρχή.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ – ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το τουρνουά θα αρχίσει την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί τις παρακάτω ημερομηνίες: Κυριακή 15 Μαΐου 2022, Κυριακή 22 Μαΐου 2022, Κυριακή 29 Μαΐου 2022, Κυριακή 5 Ιουνίου2022 και Κυριακή 19 Ιουνίου 2022. Εάν η συμμετοχή των ενοριών είναι μεγάλη, τότε θα χρειασθεί να πραγματοποιηθούν αγώνες και Σάββατο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις (7χ7) της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων στην Καλλιθέα.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι Ενορίες οφείλουν να δηλώσουν στις κατηγορίες Δημοτικού (γεννηθέντες 2012-2011-2010, δηλαδή μαθητές Δ’, Ε’ και Στ’ Δημοτικού) – Γυμνασίου (γεννηθέντες 2009-2008-2007, δηλαδή μαθητές Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου) – Λυκείου (γεννηθέντες 2006-2005-2004, δηλαδή μαθητές Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου). Εάν κάποιες ενορίες ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουμε ένα mini τουρνουά ποδοσφαίρου και για φοιτητές, παρακαλούμε πολύ να το δηλώσουν άμεσα στον π. Αντώνιο Μπεζαΐτη.

ΕΠΑΘΛΑ

Θα δοθούν αναμνηστικά κύπελλα και μετάλλια στους πρώτους στους δεύτερους και τρίτους κάθε κατηγορίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους παραθέτουμε

τα ονόματα των υπευθύνων: πρεσβ. Αντώνιος Μπεζαΐτης – υπεύθυνος Αθλητικού Τομέα – τηλ. 2130184437 – 6977387010 – e-mail: antoniosbezas@yahoo.gr

κ. Γαβριήλ Κακάρογλου – υπεύθυνος Νεανικών Προγραμμάτων & Αθλητικών – τηλ. 2130184436 – email: youth@neotita.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές των συμμετεχόντων για αποφυγή συναθροίσεων προτείνουμε να γίνονται ηλεκτρονικά ή στα Γραφεία του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας Ι.Α.Α. κατόπιν

τηλεφωνικής συνεννόησης με τους υπευθύνους.

Όσες Ενορίες επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση αυτή, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τις σχετικές δηλώσεις έως την Κυριακή 17 Απριλίου 2022

στο e-mail : antoniosbezas@yahoo.gr

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....