Μητρόπολη Καλαβρύτων: Εσπερινη ομιλία την Κυριακή από τον Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μυλωνά με θέμα: «Η Εκκλησία κατά τον Ιερό Χρυσόστομο»

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, στο πλαίσιο της κατηχήσεως και του ευαγγελισμού του λαού με τον Θείο Λόγο, ενημερώνει τον ευσεβή λαό Της ότι την προσεχή Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 6:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητος «Νέοι Ορίζοντες» της Ιεράς Μητροπόλεως, θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μυλωνάς, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, με θέμα: «Η Εκκλησία κατά τον Ιερό Χρυσόστομο».

Ως εκ τούτου, καλούμε τον ευσεβή λαό μας και ιδιαιτέρως τους νέους και τα νέα ζευγάρια, που αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον της πατρίδας μας, να προσέλθουν και να συμμετέχουν ενεργά στη δραστηριότητα αυτή, που στόχο έχει την πνευματική ανατροφοδότηση και τον συμπροβληματισμό πάνω σε θέματα που αφορούν την Ορθόδοξη πίστη μας, την οικογένεια, την κοινωνία, τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε,  την ανθρώπινη αναζήτηση της ψυχικής παρηγορίας και χαράς, τις σύγχρονες προκλήσεις και τη σωτηρία της ψυχής μας μέσα από τη διδασκαλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....