Μητρόπολη Τρίκκης: “Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τα δέματα Αγάπης”

Με τη βοήθεια όλων σας, καθημερινά, προσφέρονται από το ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.Οι γιορτές πλησιάζουν…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ιδιαιτέρως αυτές τις ημέρες, η φροντίδα μας στρέφετε στους αδελφούς μας, που δεν έχουν τα «αυτονόητα».

Οι ανάγκες πολλές και οι συνθήκες δυσκολότερες.

H βοήθειά σας σε αυτή τη χρονική συγκυρία, είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ.

Οι γιορτές πλησιάζουν …

Μαζί με τις οικογένειες που βοηθούμε με τρόφιμα, τη φετινή χρονιά θα διαθέσουμε δέματα αγάπης .

Τα δέματα αγάπης που θα διατεθούν από το ΣΥΣΣΙΤΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ  ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ, θα περιλαμβάνουν:

  • Γάλα εβαπορέ. • Λάδι. • Ρύζι.    • Ζυμαρικά.    • Όσπρια.    • Κοτόπουλα.    • Κιμά.    •τυρί.    • Μελομακάρονα.    • Είδη προσωπικής υγιεινής κ.ά..

Έκκληση για τρόφιμα στο ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ» Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων

 

Ξεκίνησε το καθημερινό συσσίτιο, που με την πολύτιμη συμπαράσταση πολλών πιστών, συνεχίζει να στηρίζει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, με την καθημερινή σίτισή τους και την διανομή δεμάτων με τρόφιμα.

Και τη νέα χρονιά, η συνέχεια του συσσιτίου, χρειάζεται την ενίσχυση όλων μας για να καλυφθούν οι ανάγκες που απαιτούνται. Και η κύρια ανάγκη είναι η συγκέντρωση των απαραίτητων ειδών που προϋποθέτει η ετοιμασία του καθημερινού γεύματος, και μόνο με τη δική μας συμμετοχή μπορεί να πραγματοποιηθεί.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΩΡΕΑΣ

Στο ΣΥΣΣΙΤΙΟ καθημερινά 8:30 με 12:00 το πρωί.

Στο πλαίσιο αυτό μπορούμε να αναλάβουμε ένα ημερήσιο γεύμα, είτε προσφέροντας τα υλικά που χρειάζονται για την παρασκευή του, είτε τα χρήματα που κοστίζει η αγορά των υλικών.

Προσφέροντας ΤΡΟΦΙΜΑ πάντα σε ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ με τον π. ΕΦΡΑΙΜ ή την κ. ΕΛΙΣΑΒΕΤ.

Με προσφορά χρημάτων στον π. ΕΦΡΑΙΜ ή την κ. ΕΛΙΣΑΒΕΤ οι οποίοι θα σας δίνουν την επίσημη απόδειξη.

Στο ειδικό κυτίο στην είσοδο του Ιερού Ναού.

Πολλοί αδελφοί μας ζητούν τραπεζικό λογαριασμό για την κατάθεση ποσών υπέρ των ενδεών αδελφών μας. Σας γνωρίζουμε ότι χρηματικές δωρεές για την αγορά συγκεκριμένων ειδών (τροφίμων, κρεάτων τα οποία μαγειρεύουμε στο ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ», ειδών ατομικής υγιεινής) κατατίθενται στους εξής λογαριασμούς:

Τράπεζα: EUROBANK: IBAN: GR6902602330000100201542825.

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΙΒΑΝ: GR7701104770000047729600875.

Την επίσημη απόδειξη θα την ζητήσετε από τον π. Λάμπρο Κολώνα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως αφού προσκομίσετε το ενημερωτικό σημείωμα (απόκομμα) της Τράπεζας που καταθέσατε τα χρήματα.

Πληροφορίες στον υπεύθυνο Ιερέα π. ΕΦΡΑΙΜ ΓΙΑΝΝΑΚΟ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 4856941.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....