Μόνος…

Είναι παράξενο και ανεξήγητο. Στην εποχή μας-που η τεχνολογία έχει τέτοια εξέλιξη ώστε να μπορείς, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι, να έρθεις σε επικοινωνία με όλη τη γη, να μπορείς να μοιράζεσαι απευθείας την ζωή σου, τις προσωπικές σου στιγμές και να αλληλεπιδρούν εκατομμύρια χρήστες μαζί σου- σ’ αυτήν την εποχή νιώθεις πιο μόνος από ποτέ! Μόνος!!

Την μοναξιά κανένας δεν την προτιμά, όταν έχει μορφή σκοτεινή και άσχημη. Κι όμως πολλοί από εμάς επιμένουμε στην μοναξιά αυτή με άμετρο εγωισμό και πείσμα.

Κλεισμένοι στον γυάλινο κόσμο της εγωιστικής μας μοναξιάς, κατηγορούμαι τους άλλους για την συμπεριφορά τους, για τα λόγια τους, για όλα. Δεν αφήνουμε κανέναν να μας χαλάσει την ιδέα του “ταπεινού” εαυτού μας που υποφέρει από τους άλλους. Δεν επιτρέπουμε ούτε στον πνευματικό μας που έχει εμπειρία και διάκριση, που μπορεί να βλέπει την ψυχή μας σ΄ όλο της το βάθος.

Μάλλον είναι καιρός να αλλάξουμε τον δρόμο της μοναξιάς, που όλοι το καταλαβαίνουμε στο βάθος ότι είναι παράξενος και ανεξήγητος. Καιρός να αφήσουμε τις αχτίδες της Χάριτος του Θεού σιγά-σιγά να φωτίσουν την σκοτεινή μας ψυχή και να μας δείξουν λάθη, αδυναμίες, πάθη.

Να μας λυτρώσουν από την μοναξιά!!

Καλή δύναμη σε όλους!!!

#radiolydia #agialydia #hope #lonely #ραδιολυδια #αγιαλυδια

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....