Νηπιαγωγείο στην Ιρίνγκα – Συνεχίζεται η διανομή Τροφίμων

Συγκλονιστικά τα τελευταία νέα από την “Ιεραποστολική Στέγη” :

 

Στα φτωχά χωριά της περιφέρειας Ιρίγκα άνδρες, γυναίκες ακόμη και παιδιά εργάζονται σκληρά για την εξασφάλιση ελάχιστων αγαθών για την επιβίωσή τους. Πολλές μητέρες εργάζονται στα χωράφια ή βαδίζουν χιλιόμετρα, για να βρούνε λίγο νερό ή φαγάκι για τις οικογένειές τους κουβαλώντας και τα παιδιά τους στην πλάτη τους. Δυστυχώς, η ταλαιπωρία αυτή οδήγησε στην απώλεια εκατοντάδων παιδικών ψυχών. Τα παιδάκια αυτά έφυγαν από τη ζωή ταλαιπωρημένα από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, είτε από τον καύσωνα είτε από τις καταρρακτώδεις βροχές κατά την περίοδο των βροχών.

Αφού ενημερωθήκαμε για την κατάσταση αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε στο χωριό Νιαμιχού, στο νέο οικισμό που έφτιαξε η Εκκλησία μας, ένα νηπιαγωγείο προκειμένου τα μικρά παιδιά να μένουν εκεί και να απασχολούνται με διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες. Το νηπιαγωγείο αυτό που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Επισκοπής Αρούσας και με προσωπική εργασία της αδελφής Ειρήνης από τη Ρουμανία αγκαλιάζει όλα τα παιδάκια της περιοχής και τα προσφέρει ένα καθημερινό καταφύγιο, ενώ παράλληλα τα προετοιμάζει για τη φοίτησή τους στο δημοτικό σχολείο παρέχοντας όλα τα απαραίτητα προσχολικά εφόδια.

Παράλληλα με αυτό το νέο έργο συνεχίζεται και η διανομή τροφίμων στα χωριά της Ιρίγκα. Τα νέα δέματα τροφίμων είναι προσφορά των αδελφών μας:

Παυλίδου Σουζάνας
Ανωνύμου υπερ αναπαύσεως Ιωάννου και Χριστίνας
Ανωνύμου εις μνήμην Αγαμέμνονος και Σταματίας
Υπερ μνήμης Παναγιώτου, Χρυσούλας, Αθηνάς, Σάββα, Δημητρίου, Αιμιλίου, Ιωάννου, Κυριάκου και Νικολάου προσφορά των εγγονών τους.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....