Northcote: Φόρος τιμής στους Ήρωες του ’21 από την Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Εφέδρων εν Αυστραλία

Την Κυριακή, 17 Μαρτίου, στην Ιερά Μονή «Άξιον Εστί» στο Northcote της Βικτώριας, η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Εφέδρων εν Αυστραλία διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επικείμενης επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και την απότιση τιμής στους Ήρωες του Αγώνα για την ελληνική παλιγγενεσία.

Μετά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, όπου προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο, τελέστηκε Δοξολογία και κατόπιν κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Αρχιεπισκοπικού Ναού.

Το «παρών» έδωσαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Μελβούρνη κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης, εκπρόσωποι του Ομοσπονδιακού και του Πολιτειακού Κοινοβουλίου, καθώς επίσης εκπρόσωποι ομογενειακών οργανισμών και σχολείων.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Ευμένιος διαβίβασε σε όλους την ευλογία και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου, ενόψει του εορτασμού της εθνικής επετείου, καθώς και ενόψει της ενάρξεως της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....