Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας παρασημοφόρησε τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο

Το παράσημο του Τάγματος των Φιλοχρίστων, η ανωτέρα τιμητική διάκριση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, απονεμήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο στον ομογενή επιχειρηματία και ευεργέτη από τη Μελβούρνη, κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλο.

Ο κ. Ανδριανόπουλος έχει αναπτύξει πολυετή και πολυεπίπεδη κοινωνική δράση στους κόλπους της Ελληνικής Ομογένειας και στην ευρύτερη αυστραλιανή κοινωνία, ενώ έχει καταστεί σταθερός αρωγός στο έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Η παρασημοφόρησή του από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο τέλος του Αρχιερατικού Εσπερινού που τελέστηκε στην Ιερά Μονή της Παναγίας «Άξιον Εστί» στο Northcote της Βικτώριας.

Ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος ομίλησε με θερμούς λόγους για την προσωπικότητα και την προσφορά του κ. Ανδριανόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε «πρότυπο προς μίμηση». «Για πολλά χρόνια προσφέρει στην Εκκλησία και στον συνάνθρωπο, χωρίς ποτέ να ζητήσει κανένα αντάλλαγμα», υπογράμμισε. «Με πολλή ταπείνωση, σύνεση, πίστη και ελπίδα στον Θεό», συμπλήρωσε, «βοηθάει όποτε μπορεί και όσο μπορεί, και κάποιες φορές παραπάνω από αυτό που μπορεί. Γι’ αυτό σας οφείλουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ”!».

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....