Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας για πρώτη φορά στο Jervis Bay για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου

Το Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος θα επισκεφθεί, για πρώτη φορά, το Jervis Bay της Νέας Νοτίου Ουαλίας και θα ιερουργήσει στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Καμπέρας, σχετικά με την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου και τον εορτασμό της Συνάξεως του Αγίου Ιωάννου:

«Με πολλή χαρά, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρρας ανακοινώνει την πρώτη επίσκεψη του Ποιμενάρχου μας και προκαθημένου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου στην Ενορία του Αγίου Ιωάννου στο Jervis Bay ΝΝΟ, το Σάββατο, 7 Ιανουαρίου.

Ο Σεβασμιώτατος θα τιμήσει την Ενορία με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως του Αγίου Ιωάννου. Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Όρθρο και θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας, βοηθούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίο και από άλλους κληρικούς.

Η Ακολουθία του Όρθρου θα ξεκινήσει στις 8.00 π.μ., ενώ αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει παραδοσιακό Πανηγύρι με ζωντανή μουσική, φαγητό και χορό προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου.

Η διεύθυνση της εκκλησίας είναι 35 Birriga Ave, Worrowing Heights NSW».

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....