Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στην Πέρθη

Στην Πέρθη της Δυτικής Αυστραλίας έφτασε την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, προκειμένου να τελέσει τα εγκαίνια του Καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Βουνού.

Ο Σεβασμιώτατος θα παραμείνει στη Δυτική Αυστραλία μέχρι το πρωί της Τρίτης, 4 Οκτωβρίου, και κατά το διάστημα της παραμονής του, πέραν των Ιερών Εγκαινίων που θα τελέσει, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού του Σαββάτου, 1 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, 2 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, θα επισκεφθεί το Ελληνικό Προξενείο και το Ελληνορθόδοξο Γηροκομείο του Αγίου Ανδρέα, ενώ θα συναντήσει πολλούς εκ των ομογενών μας.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Πέρθης, τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Πέρθης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελόης κ. Αιμιλιανός, πρώην Ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου, η Αδελφότητα της Ιεράς Μονής, οι Ιερείς της Πέρθης και ευλαβείς πιστοί.

Τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Μακάριο συνοδεύουν ο Αρχιδιάκονος Αθηναγόρας, ο Διάκονος Τιμόθεος και ο αγιογράφος κ. Λάμπρος Νιζάμης.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....