Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος επισκέφθηκε το Κολλέγιο του Αγίου Ανδρέα στην Πέρθη

Την τρίτη ημέρα της ποιμαντικής περιοδείας του στην Πέρθη, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος επισκέφθηκε το Κολλέγιο του Αγίου Ανδρέα, στο προάστιο Dianella, συνοδευόμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κυανέων κ. Ελπίδιο και τον Ιερατικώς Προϊστάμενο της Ενορίας του Σχολείου, π. Ελευθέριο Γεροβασίλη.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε θερμά η Διευθύντρια, κ. Dawn Clements, η οποία τον συνόδευσε ως το γυμναστήριο του Σχολείου, όπου πραγματοποιήθηκε επίσημη εκδήλωση με τη συμμετοχή όλων των μαθητών. Η εκδήλωση περιελάμβανε παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, οπτικοακουστικές παρουσιάσεις και παραστάσεις από τους μαθητές.

Ο Αρχιεπίσκοπος, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους μαθητές, υπενθύμισε την κρίσιμη σημασία της διατήρησης της πίστης και της ταυτότητάς τους.

Εκ μέρους του Σχολείου προσφέρθηκε ένα δώρο στον Σεβασμιώτατο και του ζητήθηκε να διατηρεί στις προσευχές του τους δασκάλους και τους μαθητές.

Τέλος, στον χώρο υποδοχής τοποθετήθηκε ειδική πλακέτα, σε ανάμνηση της πρώτης επίσημης επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου στο Κολλέγιο του Αγίου Ανδρέα.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....