Ο Χριστουγεννιάτικος Έρανος 2022 του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας Βικτώριας

Με αφορμή τη χριστουγεννιάτικη περίοδο που διανύουμε, το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας Βικτώριας, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, διοργάνωσε τον καθιερωμένο έρανό του ο οποίος στόχο έχει να βοηθηθούν οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.

Σημαντική και συγκινητική είναι η ανταπόκριση της Ομογένειας της Μελβούρνης, η οποία, στα 25 χρόνια που διεξάγεται ο έρανος, προσφέρουν τρόφιμα, αλλά και τη βοήθειά τους από κάθε μετερίζι για τη διεκπεραίωση αυτής της ανθρώπινης προσπάθειας.

Από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε αυτός ο έρανος, όλοι οι ομογενείς αγκάλιασαν την προσπάθεια, προσφέροντας με μεγάλη προθυμία τρόφιμα από το υστέρημα ή το περίσσευμά τους,  αλλά και παιχνίδια για τα μικρά παιδιά.

Η ύπαρξη συνανθρώπων μας που ζουν κάτω από δύσκολες καταστάσεις, είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Όπως διαβεβαιώνει το προσωπικό του Ελληνικού Κέντρου Πρόνοιας, αλλά και οι εθελοντές, το πρόβλημα είναι υπαρκτό και έντονο.

«Ευχόμαστε με αυτήν την προσπάθεια μας να μπορέσουμε να απαλύνουμε τον πόνο τους, στο μέτρο του δυνατού, έτσι ώστε να γίνουν καλύτερες οι γιορτές των οικογενειών που έχουν ανάγκη», σημειώνει το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας, το οποίο ευχαριστεί για μία ακόμα φορά όλους τους υποστηρικτές του, για τη θετική τους ανταπόκριση και προσφορά.

Καταληκτικά, εύχεται σε όλους χρόνια πολλά, με υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλα τα σπίτια.

 

 

ΠΗΓΗ VEMA AUS

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....