Ο Δήμος Λήμνου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους Τουρκίας-Συρίας

•Με ανθρωπισμό και αλληλεγγύη, η Λήμνος έστειλε το δικό της μήνυμα σεβασμού στις θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες
Ο Δήμος Λήμνου επισημαίνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων της Λήμνου στην πρόσκληση που απηύθυνε προς όλους τους πολίτες για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με στόχο τη στήριξη των πληγέντων της πρωτοφανούς τραγωδίας που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία, κατά τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς. Η συγκέντρωση του υλικού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο Πανελλαδικής Δράσης Συγκέντρωσης Ειδών Πρώτης Ανάγκης με πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.
Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει τους πολίτες που τόσο πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου, με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση εννέα παλετών ανθρωπιστικής βοήθειας (είδη πρώτης ανάγκης, φαρμακευτικό-παραφαρμακευτικό υλικό) μέσα σε τρεις ημέρες. Επίσης, ευχαριστίες εκφράζονται προς το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου, το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου για την υποστήριξη της διαδικασίας συγκέντρωσης του υλικού, καθώς επίσης και προς τη μεταφορική εταιρεία “ΗΦΑΙΣΤΟΣ” που ανέλαβε αφιλοκερδώς τη μεταφορά του υλικού, δείχνοντας για άλλη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.
Η Λήμνος έστειλε το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης των δοκιμαζόμενων πληθυσμών των δύο χωρών, δείχνοντας έμπρακτα τον ανθρωπισμό και τον σεβασμό των ανθρώπων του τόπου μας στις θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....