Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως συναντήθηκε με τη Δήμαρχο του Χόμπαρτ

Τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε το Δημαρχείο του Χόμπαρτ και συναντήθηκε με τη Δήμαρχο της πρωτεύουσας της Τασμανίας, Σύμβουλο κ. Anna Reynolds.

Ο Θεοφιλέστατος, τον οποίο συνόδευαν ο π. Νικόλαος Μποζίκης και ο π. Δημήτριος Κατσής, καταρχάς μετέφερε στη Δήμαρχο την εκτίμηση και τις θερμές ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και επιπλέον την ενημέρωσε για την επικείμενη επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου στην Τασμανία, τον προσεχή Ιούνιο, απευθύνοντάς της παράλληλα πρόσκληση να παραστεί στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Ακόμη, ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως συζήτησε για διάφορα έργα με την κ. Reynolds, όπως για την αποκατάσταση της εκκλησίας της Αγίας Τριάδος, καθώς και για τις δύο ελληνορθόδοξες ενορίες του Χόμπαρτ οι οποίες βοηθούν όσους έχουν ανάγκη.

Ο Θεοφιλέστατος, αφού ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για τον χρόνο της, εξέφρασε τη διάθεση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας για συνεργασία για το καλό της κοινότητας.

Από την πλευρά της, η κ. Reynolds ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και εξέφρασε την επιθυμία να συναντήσει τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Μακάριο τον Ιούνιο.

Τέλος, ο Θεοφιλέστατος κ. Βαρθολομαίος προσέφερε στη Δήμαρχο του Χόμπαρτ μια εικόνα του Χριστού, ευχόμενος ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη και υπομονή για να επιτελεί τα καθήκοντά της.

 

vema

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....