Ο Επίσκοπος Μαγνησίας στη Λάρισα

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την άφιξη του Επισκόπου Μαγνησίας κ. Χριστοδούλου στη Λάρισα. Ο κ. Χριστόδουλος, βοηθός Επίσκοπος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, έλαβε τον πρώτο και τον δεύτερο βαθμό της Ιερωσύνης στη Λάρισα και διακόνησε την τοπική μας Εκκλησία για 16 συναπτά έτη. Η εκλογή του από το σεπτό Οικουμενικό Πατριαρχείο χαροποίησε κλήρο και λαό της Μητροπόλεως μας και η άφιξη του στη Λάρισα θα δώσει την ευκαιρία σε όλο το πλήρωμα να λάβει την ευλογία του. Το λειτουργικό πρόγραμμα του Επισκόπου Μαγνησίας κ. Χριστοδούλου έχει ως εξής:

  • Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου το πρωί, θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Ιερωνύμου στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης.
  • Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 11:30 θα επισκεφθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ιερώνυμο στο Επισκοπείο.
  • Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 17:00 θα χοροστατήσει στον μεθέορτο Εσπερινό και θα προστεί της Ιεράς Λιτανείας στον εορτάζοντα Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης.
  • Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου το πρωί, θα δεχθεί τις ευχές του Ιερού Κλήρου της Μητροπόλεως κατά τη διάρκεια της Ιερατικής Συνάξεως που συγκαλεί ο Ποιμενάρχης μας κ. Ιερώνυμος στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, ενώ ακολούθως θα τελέσει τρισάγιο στον Τάφο του μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου.
  • Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 17:00, θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Λαρίσης.
  • Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου το πρωί, θα λειτουργήσει στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....