Ο Επίσκοπος Μαγνησίας στον εορτασμό των 70 χρόνων του Λυκείου Ελληνίδων του Σύδνεϋ

Το Λύκειο Ελληνίδων του Σύδνεϋ εόρτασε σε κλίμα πανηγυρικό, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του, καθώς και επισήμων, τα 70 χρόνια από την έναρξη των δραστηριοτήτων του (1951).

Ο επίσημος εορτασμός της 70ης επετείου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 10 Απριλίου, με ένα εορταστικό γεύμα που φιλοξενήθηκε στο κέντρο «The Grand Roxy», στο Σύδνεϋ. Η αίθουσα της εκδήλωσης πλημμύρισε με ελληνικούς ήχους, ενώ τα συγκροτήματα του Λυκείου Ελληνίδων παρουσίασαν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, συγκινώντας και αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Μακάριο εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος. Παρέστησαν, επίσης, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Σύδνεϋ, κ. Χρήστος Καρράς, Υπουργοί και βουλευτές της πολιτειακής και ομοσπονδιακής κυβέρνησης, καθώς επίσης η σύζυγος του Πρωθυπουργού της Αυστραλίας, κ. Jenny Morrison.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Χριστόδουλος μετέφερε στη διοίκηση και τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων την εκτίμηση και την αγάπη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου, καθώς και τις ευχές του ο Θεός να ευλογεί τα έργα τους ώστε να συνεχίσουν να προβάλουν με επιτυχία την ελληνική πολιτιστική παράδοση στους Αντίποδες.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....