Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και οι εορτασμοί για την Εθνική μας Επέτειο στη Μητρόπολη Αξώμης

Την Τετάρτη 23η Μαρτίου 2022, στις 6 το απόγευμα, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Φρουμεντίου θα τελεσθή η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων.
Την Παρασκευή το πρωί, 25η Μαρτίου, εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, από τις 8.30 έως 10.30 πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Φρουμεντίου, θα τελεσθούν η Ακολουθία του Ορθρου και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Την Παρασκευή το απόγευμα στις 5.30, στον Ιερό Ναό Αγίου Φρουμεντίου θα τελεσθούν ο Εσπερινός με την Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας.
Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 27η Μαρτίου, από 9 έως 11.00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Φρουμεντίου θα τελεσθούν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, ιερουργούντος του Σεβασ. Μητροπολίτου Αξώμης κ. Δανιήλ..
Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί επίσημη Αρχιερατική Δοξολογία για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Ακολούθως, στον προαύλιο χώρο του Ναού θα πραγματοποιηθεί Επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και θα παρουσιασθεί εόρτιο πρόγραμμα από τους μαθητές του Ελληνικού Σχολείου.
Τέλος, θα παρατεθεί δεξίωση προς άπαντες τους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....