Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για την ημέρα αιμοδότη: “Το αίμα είναι ζωή, είναι αγάπη, προσφορά. Τελικά, είναι Παράδεισος!”

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, 14 Ιουνίου.

 

“Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.
Και όσοι έχουμε ζήσει από κοντά και ξέρουμε τους ανθρώπους αυτούς, νιώθουμε ευγνωμοσύνη, γιατί χάρη σ’αυτούς, ζωές σώζονται. Άνθρωποι ζούνε φυσιολογικά. Είναι η μεγαλύτερη προσφορά που υπάρχει. Λίγο αίμα, σώζει ζωές. Αυτή η μέρα, που είναι ημέρα ευγνωμοσύνης για όλους τους εθελοντές αιμοδότες είναι και μία καμπάνα υπενθύμισης για όλους μας, ότι μπορούμε και εμείς να προσφέρουμε λίγο από τον χρόνο μας για να δώσουμε μία φιάλη αίμα. Ένας συνάνθρωπός μας, θα κερδίσει και πάλι τη ζωή. Μην το αρνηθούμε. Όσοι πιστεύουν στον Χριστό, είναι ο Μεγάλος Αιμοδότης μας, και εμείς, το ελάχιστο που μπορούμε να ανταποδώσουμε στην αγάπη Του, είναι να δώσουμε αίμα για τον ελάχιστο αδελφό. Μην ξεχαστούμε. Το αίμα είναι ζωή, είναι αγάπη, προσφορά. Τελικά, είναι Παράδεισος!”

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....