Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στο πλευρό των αγροτών

Στο μπλόκο των αγροτών έδωσε το παρών και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών ο οποίος μάλιστα συνομίλησε με τους αγρότες ακούγοντας τα θέματα που τους απασχολούν, εκφράζοντάς τους την στήριξή του στον αγώνα του και τις κινητοποιήσεις.

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των αγροτών, ο μητροπολίτης Συμεών επισκέφθηκε τα μπλόκα, τονίζοντας ότι «τα μπλόκα έχουν ελληνικές σημαίες, δεν έχουν ούτε σημαίες κόκκινες, ούτε πράσινος, ούτε ροζ, ούτε πολύχρωμες. Είναι εθνικό το θέμα, το θέμα της αγροτιάς. Δεν είναι κομματικό, δεν είναι μιας ομάδας, ούτε μιας παρέας. Οι αγρότες αγαπούν τη γη και θέλουν να είναι στο χώμα και όχι στην άσφαλτο».

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος όταν ρωτήθηκε για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών που πρόκειται να περάσει προσεχώς από τη Βουλή ανέφερε «πώς ένας νέος αγρότης, με τι κουράγιο ένα νέο παιδί θα ξεκινήσει σήμερα, τι στήριξη θα έχει; Κι όταν βλέπει περισσότερο ενδιαφέρον να δαπανάτε σε άλλου είδους ατζέντες, οι οποίες απασχολούν την επικαιρότητα. Λύσαμε όλα τα προβλήματα, λύσαμε το αγροτικό πρόβλημα και, τώρα, είναι να ασχοληθούμε και με τα προβλήματα μιας ελίτ, κάποιων ολίγων που θέλουν να ικανοποιήσουν τα γούστα τους. Ε, αμάν πια…»

 

 

ΠΗΓΗ LAMIANOW

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....