Ο Μητροπολίτης Κίτρους στην Μητρόπολη Τρίκκης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης , Γαρδικίου και Πύλης  κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 15 Νοεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη  Βαρνάβα Λεοντιάδη.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος. Τέλος ο Άγιος Κίτρους ευχήθηκε στον κ. Χρυσόστομο επί τη ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, ενώ ανταλλάχθηκαν και ευχές για την έναρξη του τεσσαρακονθημέρου των νηστειών των Αγίων Χριστουγέννων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Συνάντηση Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου με τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή Σ.Μ.Υ.

 

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της 15ης Νοεμβρίου 2022 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης η συνάντηση του Σεβασμιωτάτου με τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κ. Σαράντη Τηλιγαδά.

Παρόν στη συνάντηση ήταν και ο παρεπιδημών στην πόλη  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, τόσο ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος όσο και ο κ. Ταξίαρχος εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι η καλή συνεργασία τοπικής εκκλησίας και Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών θα συνεχιστεί, προς όφελος όλων.

Τέλος ο κ. Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Τρικάλων και Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών κ. Τηλιγαδάς ευχήθηκε στον κ. Χρυσόστομο επί τη ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, ενώ ανταλλάχθηκαν και ευχές για την έναρξη του τεσσαρακονθημέρου των νηστειών των Αγίων Χριστουγέννων.

1668577541522

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....