Ο Μητροπολίτης Λαρίσης συνομίλησε με νέους στο Σύδνεϋ

Με την προτροπή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και κατόπιν προσκλήσεως του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μαγνησίας κ. Χριστοδούλου, του και υπευθύνου νεότητας του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Χριστού Kogarah Σύνδεϋ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λάρισης και Τυρνάβου  κ. Ιερώνυμος μίλησε στη νεολαία της ενορίας-κοινότητας.

Πολλά ήταν τα νέα παιδιά και οι φοιτητές που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην πρόσκληση της Εκκλησίας και προσήλθαν στην όμορφη αυτή παρέα πνευματικής συζήτησης και γνωριμίας.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για την αξία της Καινής Διαθήκης τονίζοντας τους τη σπουδαιότητα της και προτρέποντας τους να ανατρέχουν σ’ αυτήν προκειμένου να βρίσκουν την αλήθεια της πίστεως μας.

Στη συνέχεια αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος, με τα παριστάμενα παιδιά να θέτουν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους, ενώ ο Θεοφιλέστατος κ. Χριστόδουλος και ο εφημέριος π. Αθανάσιος ευχαρίστησαν τον Ποιμενάρχη για την ανταπόκριση του να επικοινωνήσει με τους νέους της ενορίας τους.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....