Ο Μητροπολίτης Ταμασού στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Λιβαδιών

Την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ευγενώς προσκληθείς του Δήμου Λιβαδιών, παρέστη στο 6ο χορωδιακό φεστιβάλ του Δήμου, στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής.

Στο φεστιβάλ έλαβαν μέρος η χορωδία του Δήμου Λιβαδιών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Νικόλα Θεράποντος, η χορωδία “Ευαγόρας Αμμοχώστου” υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Λούκα Ζυμαρά, η χορωδία Ταμασέων Ωδές της Μητροπόλεως Ταμασού, την οποία ο Πανιερώτατος είναι ο εμπνευστής της, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Μαρίας Χριστοδουλίδου, καθώς και η κοινοτική χορωδία Κόρνου υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Δόμνας Μιχαήλ.

Ο Δήμαρχος Λιβαδιών, κ. Μάριος Αρμένης, ευχαρίστησε τις χορωδίες για την παρουσίας τους και την αποδοχή της πρόσκλησης, καθώς ευχαρίστησε και τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού, ο οποίος παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα, αποδέχθηκε την πρόσκληση να τιμήσει το φεστιβάλ του Δήμου με την παρουσία του. Εις ένδειξη ευχαριστίας, ο Δήμαρχος του απέδωσε ένα φιλοτεχνημένο έργο τέχνης, το οποίο κατασκεύασαν μαθητές της ειδικής εκπαίδευσης του Γυμνασίου Λιβαδιών.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....