Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος στον Αθλητικό Σύλλογο Πέρα

Σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε απόψε, Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, η τελετή κοπής της Πίτας του  Αθλητικού Συλλόγου Πέρα που διανύει τα 99 χρόνια από την ίδρυση του, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.

Η τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα προπονήσεων του Συλλόγου, όπου παρέστη σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου, ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ Ανδρέα Ρομβόπουλου, συνέχισε με τα κάλαντα  και την κοπή της πίτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ Ανδρέας, Αρχιερατικός Προϊστάμενος της Κοινότητας Σταυροδρομίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη κα Τζωρτζίνα Σουλτανοπούλου, η εκπρόσωπος Τύπου κα Βιβή Γκάργκουλα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σταυροδρομίου κ. Γεώργιος Παπαλιάρης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαχωρίου κ. Στράτος Δολτσινιάδης,, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκηδόνος καθηγητής κ Γιώργος Στεφανόπουλος, η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Πέρα, προπονητές, αθλητές και φίλοι του Συλλόγου.

Ο Πατριάρχης, μέσα στην εορταστική ατμόσφαιρα, έπαιξε και Ping-Pong!

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....