Ο Πατριάρχης Αντιοχείας συναντήθηκε με τους ιερείς της περιοχής της Δαμασκού

Συνάντηση με τους ιερείς της Δαμασκού και της αγροτικής Δαμασκού στην Πατριαρχική Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου – Αλ-Χουμέιρα.
Με την ευλογία και την παρουσία της Α.Θ.Μ. του Πατριάρχη Ιωάννου Ι’, έγινε  η συνάντηση των ιερέων που υπηρετούν στη Δαμασκό και την αγροτική Δαμασκό στην Πατριαρχική Ι. Μονή Αγίου Γεωργίου – Αλ-Χουμέιρα .
Η συνάντηση άνοιξε με την ακολουθία του Εσπερινού στο Ναό της Μονής, χωροστατούντος του Μακαριοτάτου. Στη συνέχεια, ο Μακαριότατος καλωσόρισε τους ιερείς και εκφώνησε μια καθοδηγητική ομιλία, στην οποία υπογράμμισε τη σημασία της συνάντησης και της αδελφικής συγκέντρωσης. Ο Μακαριότατος εξήγησε ότι αυτή η συνάντηση θα αποφέρει προσωπικά και πνευματικά οφέλη αφενός σε κάθε ιερέα και αφετέρου σε όλους τους συγκεντρωμένους και υπηρετούντες ιερείς της Επαρχίας, μέσω της ανταλλαγής ποιμαντικών εμπειριών, ανησυχιών, και φιλοδοξιών.
Ο Μακριότατος ευχήθηκε στους συμμετέχοντες ιερείς η συνάντηση αυτή να αποτελέσει ευκαιρία για ανανέωση και αποκόμιση οφελών τόσο σε πνευματικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.
Η συνάντηση περιελάμβανε  μια σειρά διαλέξεων, σεμιναρίων και δραστηριοτήτων.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....