Οφφικιάλιος της ΜτΧΕ ο Αντιπρόεδρος της ΟΜΣΙΕ Πάρης Γκούνας , παρουσιαστής της 4Ε

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος  (ΟΜΣΙΕ) “αγάλλεται και χαίρει” για την υψηλή τιμή που η Μητέρα Εκκλησία επεφύλαξε προς το πρόσωπο του Μουσικολογιωτάτου ιεροψάλτη, Πάρη Γούνα, Προέδρου του Σωματείου Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης “Αγ. Ιωάννης ο Δαμασκηνός” και Αντιπροέδρου της ΟΜΣΙΕ, με την περικόσμησή του με το Οφφίκιο του Άρχοντος ΥμνωδούΟ πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Σαράντα Εκκλησιών Θεσσαλονίκης χειροθετήθηκε σήμερα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κατά τη Θεία Λειτουργία άρχων υμνωδός της αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας.

Η ΟΜΣΙΕ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «στο πρόσωπο κάθε συναδέλφου Ψάλτη που τιμάται, αποτυπώνεται και αντανακλάται ολόκληρη η μεγάλη και ιστορική ψαλτική κοινότητα, η οποία επί αιώνες κρατάει ζωντανή και μεταδίδει αταλάντευτη τις αξίες της Ρωμιοσύνης στα πέρατα της Οικουμένης» και του εύχεται εγκάρδια να είναι υγιής και μακροήμερος, να στέκεται πάντοτε όρθιος στις επάλξεις της ιερής  παράδοσης και να εξακολουθήσει με τον ίδιο ζήλο να εργάζεται για την πρόοδό της, αναφωνώντας «Άξιος!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γκούνας είναι ο δεύτερος Οφφικιάλιος του Διοικητικού Συμβουλίου της τρέχουσας περιόδου, μαζί με τον Άρχοντα κ. Γεώργιο Ορδουλίδη.

Χθες είχατε την ευκαιρία να δείτε τη στιγμή σε απευθείας μετάδοση από την 4Ε.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....