Οι ομορφιές της Σκιάθου «ταξιδεύουν» σε Παρίσι και Λονδίνο

Η Σκιάθος αποτελεί έναν αγαπημένο τουριστικό προορισμό, με το φετινό καλοκαίρι να είναι πολλά υποσχόμενο για το νησί των Σποράδων. Όχι μόνο προετοιμάζεται εγχώρια με την ολοκλήρωση νέων έργων, αλλά στηρίζεται στην εξωστρέφεια και λαμβάνει πρωτοβουλίες που θα την… «ταξιδέψουν» σ’ όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προώθηση του τουρισμού στο νησί για το καλοκαίρι 2022, η Σκιάθος «βρήκε τη θέση της» στο μετρό του Λονδίνου και του Παρισιού.

Συγκεκριμένα, άμεσα τοποθετούνται αφίσες με τοποθεσίες του νησιού σε 40 θέσεις στους 38 πιο κεντρικούς σταθμούς του Λονδίνου. Περίπου 3.500.000 Λονδρέζοι λοιπόν που μετακινούνται καθημερινά, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα νησί που αναμένεται να τους συναρπάσει, με την συγκεκριμένη κίνηση να μετρά 3 χρόνια επιτυχίας, αφού το νησί αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για τους Βρετανούς.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο δήμος προχωρά ένα βήμα μπροστά και επεκτείνει την καμπάνια και στο μετρό του Παρισιού. Έτσι, αφίσες με εικόνες από τις ομορφιές της Σκιάθου, τοποθετούνται σε 55 θέσεις σε 11 στάσεις του μετρό της πρώτης ζώνης, εκεί που συγκεντρώνονται οι περισσότεροι επιβάτες.

Η ανάρτηση του Δήμαρχου  

Ο Δήμαρχος της Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, με ανάρτησή του στο Facebook, δήλωσε:

«Σε συνέχεια της επιτυχημένης διαφημιστικής προβολής της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου, συνεχίζουμε για τρίτη χρονιά και, με αφορμή την αεροπορική σύνδεση για πρώτη φορά της Σκιάθου με το Παρίσι, προστίθεται το μετρό του Παρισιού. Βασικός στόχος μας παραμένει η συστηματική προβολή του προορισμού και η δυναμική παρουσία του με σύγχρονα μέσα, ειδικά σε μία δύσκολη περίοδο για τον τουρισμό παγκοσμίως. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει μέσα από ισχυρές συνεργασίες με διεθνείς φορείς του τουρισμού, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και με συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, για μία καλύτερη τουριστική χρονιά. Και συνεχίζουμε…».

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....