Οι παιδικές φωνές της χορωδίας του Αγίου Νικολάου Λαρίσης στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Η παιδική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης, στα πλαίσια της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων και κατόπιν προσκλήσεως του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ και της Ομάδας Εξωτερικής Αποστολής Φοιτητών Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μετέβη, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, αρχικά στο Κέντρο Άνοιας και έπειτα στο κτίριο της Ιατρικής Σχολής στην πλατεία Ταχυδρομείου προκειμένου να δώσοει χαρά κι ένα μήνυμα ελπίδας τόσο στους πάσχοντες αδελφούς μας, όσο και σε όλους τους συμπολίτες μας ώστε να ευαισθητοποιηθούν στις δράσεις της ομάδας των φοιτητών για την ενίσχυση της εξωτερικής ιεραποστολής.

Η χορωδία με υπεύθυνη χορωδό την κ. Αλεξάνδρα Ντόβα-Οικονόμου και συντονίστρια την κ. Μαρία Μουρτζανού, απέδωσε ύμνους και επίκαιρα άσματα της εορτής των Χριστουγέννων.

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ, κ. Ευθύμιος Δαρδιώτης, Καθηγητής Νευρολογίας, παρουσία των ωφελούμενων του Κέντρου, καθώς και των φροντιστών τους, παρακολούθησαν την Χριστουγεννιάτικη εορτή και όλοι μαζί έδωσαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από άνοια.

Ακολούθως, έξω από το κτίριο της Ιατρικής Σχολής, οι φοιτητές της Ιατρικής που δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο ενός μαθήματος επιλογής που σχετίζεται με την παγκόσμια δημόσια υγεία, υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Καθηγητή κ. Χρήστου Χατζηχριστοδούλου και του Καθηγητή κ. Ματθαίου Σπελέτα, καλωσόρισαν την παιδική χορωδία και όλοι μαζί έστειλαν ένα μήνυμα ώστε να γίνουν αυτά τα Χριστούγεννα, ευκαιρία να μάθουμε το πραγματικό νόημα της εορτής: την αγάπη, την προσφορά και την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπό μας!

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....