Ολοκλήρωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας στην Κασσάνδρα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας νέων, εφήβων και νεανίδων. Που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας στην Κασσάνδρα το διάστημα 15-17 Απριλίου.

Οι αγώνες συνάντησαν τις δυσκολίες του άστατου καιρού μια από τις 3 μέρες της διοργάνωσης, αλλά η βοήθεια των εθελοντών και η άρτια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας μαζί με τον Δήμο την ΚΕΔΗΚ και τους υπόλοιπους φορείς  είχε ως αποτέλεσμα όλα να κυλήσουν ομαλά. Οι αθλητές σημείωσαν τα δικά τους ατομικά ρεκόρ, ενώ στους δρόμους βγήκαν και οι δημότες μας που θέλησαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Με σεβασμό στο αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα ο δήμος Κασσάνδρας κατάφερε να φιλοξενήσει μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση που προϋποθέτει συντονισμό, περιβαλλοντική ευαισθησία και εθελοντικό πνεύμα.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους, όσοι συνέβαλαν στην αρτιότητα διεξαγωγής των αγώνων, και την ποδηλατική κοινότητα που αγκάλιασε τον τόπο μας κατά τις ημέρες παραμονής των αθλητών στην Κασσάνδρα. Δεν θα παραλείψω να επισημάνω τη σημαντική αρωγή των αστυνομικών αρχών και της τροχαίας, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τόσο καλό επίπεδο στους αγώνες,ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στην Ελληνική  Ομοσπονδία Ποδηλασίας για την εμπιστοσύνη της. Επίσης θερμές ευχαριστίες: Στη Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής ,στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής στην Ομοσπονδία  Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής – Θεσσαλονίκης  ” ΘΕΡΜΑΛΙΑ” ,στην εταιρία « Φούρνος Λεμονή»,στον Α.Σ. ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», δήλωσε η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.

 

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά περιλαμβάνονται εδώ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....