Ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 του Ωδείου της Ι. Μ. Φθιώτιδος

Με τις προαγωγικές εξετάσεις των παραρτημάτων του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος “ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ” στην Ομβριακή, στην Κ. Τιθορέα και στην Σπερχειάδα – Μακρακώμη  ολοκληρώθηκε το φετινό ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022.

Στις εξετάσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών, έλαβαν μέρος οι μαθητές όλων των Σχολών του Ωδείου, οι οποίοι ανάλογα με την πρόοδό τους είτε προήχθησαν στο επόμενο έτος σπουδών, είτε παρέμειναν στο ίδιο έτος προκειμένου να ολοκληρώσουν την προβλεπόμενη από το πρόγραμμα σπουδών ύλη.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στο παράρτημα της Ομβριακής, το οποίο από το πρώτο ήδη έτος λειτουργίας του, με την φροντιδα των καθηγητών κ. Χρήστου Τσιρίγκα και κ. Νίκου Μανέτα και του υπεύθυνου ιερέως π. Δημητρίου Νασόπουλου, παρουσίασε αξιόλογους και πολλά υποσχόμενους μαθητές.

Επίσης, μέσα σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις και στα παραρτήματα της Κ. Τιθορέας και της Σπερχειάδος – Μακρακώμης.

Ο υπεύθυνος καθηγητής κ. Ανάργυρος Βλάχος και οι φιλόξενοι ιερείς π. Ευάγγελος Τσαπρούνης και π. Ιωάννης Καραμέρης εργάστηκαν φιλότιμα και με ιδιαίτερο ζήλο καθόλη τη σχολική χρονιά και αγκάλιασαν με αγάπη την προσπάθεια των μαθητών, επιβραβεύοντας τον κόπο και την μελέτη τους.

Όλοι οι μαθητές αφού πήραν μια μικρή ευλογία από το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως, έψαλαν τη Φήμη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών και ανανέωσαν με ενθουσιασμό το ραντεβού τους για την επόμενη σχολική χρονιά.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....