Ορκωμοσία 200 νέων αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο

Με την παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντού Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Υποστρατήγου κ. Πασχάλη Συριτούδη πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της 10ης του μηνός Φεβρουαρίου ε.έ. η ορκωμοσία 200 νέων αστυφυλάκων, που φοιτούν στο Τμήμα Διδυμοτείχου της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων.

Της τελετής προέστη ο οικείος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Μετά την ορκωμοσία των νέων αστυφυλάκων ανεγνώσθη η Ημερησία Διαταγή της Διοικητού της Σχολής Αστυνόμου Α´ Αναστασίας Πουρναρά και στη συνέχεια τα τμήματα παρήλασαν ενώπιον των επισήμων.

Παρέστησαν οι Βουλευτές Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης και Αναστασία Γκαρά, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Διοικητής της XVI Μ/Κ Μεραρχίας Διδυμοτείχου Υποστράτηγος Θεόδωρος Χατζηγεωργίου ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλειος Δελησταμάτης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοικήσεως και πλήθος γονέων και συγγενών, που έσπευσαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους σε αυτή την όμορφη ευκαιρία.

Ο Σεβασμιώτατος αφού συνεχάρη το προσωπικό της Σχολής για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και την παρεχόμενη στους σπουδαστές της Σχολής εκπαίδευση, ευχήθηκε σε όλους ευλογία Θεού και φώτιση για να επιτελούν το υπούργημα, που τους εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός με ευσυνειδησία, φιλότιμο και ανθρωπιά.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....