Παράδοση μεγάλης ποσότητας φρέσκων ψαριών στο συσσίτιο της Μητροπόλεως Φλωρίνης

Στις 19 Ιανουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης , Πρεσπάων και Εορδαίας  κ. Ειρηναίος παρέλαβε στις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως την ενίσχυση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τις ανάγκες του συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως, την οποία οποία αποτελούσε μεγάλη ποσότητα φρέσκων ψαριών.

Η στήριξη του συσσιτίου πραγματοποιήθηκε διά του προσωπικού ενδιαφέροντος και των ενεργειών του αρμοδίου Υφυπουργού κ. Σταύρου Κελέτση, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε και ευχαρίστησε, διά του εκπροσώπου του, κ. Ιωάννου Μίσκα, Διευθυντή του Γραφείου του κ. Υφυπουργού.


Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε: Έχουμε τη χαρά σήμερα να παραλαμβάνουμε, μέσα από προσπάθεια και ευθύνη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρου Κελέτση, ο οποίος είναι βουλευτής Έβρου και Αλεξανδρουπολίτης, άνθρωπος καλλιεργημένος, οικογενειάρχης, ικανός και χριστιανός, ποσότητα φρέσκων ψαριών, τα οποία θα ενισχύσουν την καθημερινή σίτιση 180 Φλωρινιωτών, 180 ενδεών ανθρώπων, όπου τα έχουν ανάγκη. Το συσσίτιο της Μητροπόλεώς μας είναι καθημερινό, βοηθά ανθρώπους μέσα από τα φιλόπτωχα ταμεία και τους ιερείς που έχουν οικονομικές δυσκολίες και όταν και εμείς βλέπουμε και στηριζόμαστε από την Πολιτεία μας, τότε το έργο μας γίνεται καλύτερο, αλλά και η διάθεσή μας και η ελπίδα μας γίνεται και η ίδια μεγαλύτερη. Ο κ. Υφυπουργός έχει διευθυντή στο γραφείο του έναν δικό μας άνθρωπο, τον κ. Μίσκα, ο οποίος και εκείνος «βάζει το χεράκι του» για την περιοχή του, καταλαβαίνουμε τη συμπόρευση του και τη σύμπνοιά του με τα προβλήματα της περιοχής μας και έτσι μόνο θα τα λύσουμε, όταν ο ένας, έστω και μέσα από τη θεσμική θέση που έχει, βοηθάει τον άλλον. Ευχαριστούμε λοιπόν κ. Μίσκα τον Υφυπουργό μας τον κ. Κελέτση για την προσπάθεια και την ενίσχυση στην τοπική μας εκκλησία, που στην ουσία απευθύνεται στην τοπική μας κοινωνία, γιατί η εκκλησία είναι η κοινωνία και παρακαλώ να μεταφέρετε στον κ. Υφυπουργό, στον αγαπητό κ. Κελέτση τις ευχαριστίες μας, την ευγνωμοσύνη μας και τις πολλές ευχές μας για να έχει δύναμη στον πολύ δύσκολο αγώνα του.


 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....