Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Αμπελοκήπων προς το λαό της Ουκρανίας

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης παρακολουθεί με αγωνία τα γεγονότα στην Ουκρανία και αντιλαμβάνεται το δυσβάσταχτο πλήγμα και την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που βιώνει ο λαός της Ουκρανίας λόγω του πολέμου το τελευταίο διάστημα. Θέλοντας να συμπαρασταθεί και να συμβάλλει στην προσπάθεια κάλυψης βασικών αναγκών του δοκιμαζόμενου λαού της Ουκρανίας με τη συμμετοχή της αντιδημαρχίας Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Αγγελική Σεμερτζίδου, πραγματοποίησε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας, προϊόντα βρεφικής χρήσης, είδη υγιεινής κ.α.), παροχή φαρμάκων και αναλώσιμων καθώς και είδη ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων και υποδημάτων.

Όλα τα παραπάνω είδη προσφέρθηκαν ως ανθρωπιστική βοήθεια στο Προξενείο της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει αναλάβει τη μεταφορά και διανομή προς τους πληγέντες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου για προσφορά βοήθειας όπως επίσης και την ομάδα εθελοντών που συμμετείχε στην όλη διαδικασία και να επαναλάβουμε για ακόμη μία φορά τη σημασία της αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων για την ευημερία των κοινοτήτων και των πολιτών.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....