Πέρθη: Συνάντηση του Επισκόπου Κυανέων με τους «Φίλους του Αγίου Ιωάννη του Prevelly»

Μέλη της ομάδας «Φίλοι του Αγίου Ιωάννη του Prevelly» δέχθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος στα γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης.

Η ομάδα, που αποτελείται από διάφορους ενθουσιώδεις επαγγελματίες, ξεκίνησε πρόσφατα, μαζί με τον π. Ιωάννη Sullivan, Εφημέριο της Ενορίας Αγίου Νικολάου στο Bunbury της Δυτικής Αυστραλίας, να εργάζεται πάνω στο έργο «St John Prevelly Project». Ανάμεσα στα μέλη της ομάδας είναι ένας απόστρατος Συνταγματάρχης του Αυστραλιανού Στρατού και ένας στρατιώτης της υπηρεσίας ειδικών δυνάμεων SAS που είχε δράση στο Βιετνάμ.

Ο στόχος του έργου είναι να ευαισθητοποιήσει τη ευρύτερη κοινότητα της Δυτικής Αυστραλίας και όχι μόνο, για την ιστορία του ιερού παρεκκλησιού του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην τοποθεσία Prevelly, στη περιοχή Margaret River. Τα μέλη της ομάδας παρουσίασαν το «Prevelly Project» το οποίο περιλαμβάνει μια πρόταση για τη δημιουργία ενός Μνημιακού Κήπου στον χώρο του ιερού παρεκκλησίου.

Προτού προχωρήσουν σε οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια, ζήτησαν να συναντηθούν με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο κατά την επόμενη επίσκεψή του στην Πέρθη, ώστε να μοιραστούν με τον Σεβασμιώτατο το όραμα και τις ιδέες τους και να ζητήσουν περαιτέρω κατευθύνσεις και πνευματική καθοδήγηση. Ο Σεβασμιώτατος αποδέχθηκε την πρόταση με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

Η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Πέρθης προσέφερε πρωινό τσάι στα μέλη της ομάδας, κατά την επίσκεψή τους.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....