Πέρθη: Το ετήσιο γεύμα της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου

Το ετήσιο εκκλησιαστικό γεύμα, που διοργανώνει η Ενορία του Αγίου Νεκταρίου στην Πέρθη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, μετά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κυανέων κ. Ελπιδίου.

Το γεύμα, το οποίο φιλοξενήθηκε στην αίθουσα τελετών των εγκαταστάσεων της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης, έχει καθιερωθεί ως ετήσια εκδήλωση της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου και διοργανώνεται την Κυριακή μετά την εορτή του Προστάτη της Ενορίας, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του Ιερού Ναού.

Το εφετινό γεύμα συνέπεσε με τη συμπλήρωση 10 ετών διακονίας του π. Ιωάννη Αθανασίου στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου. Ο Θεοφιλέστατος κ. Ελπίδιος, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, προσέφερε στον π. Ιωάννη ένα μικρό δώρο και άνθη για την προσωπική του επέτειο, μετά τη Θεία Λειτουργία το πρωί της ίδιας ημέρας.

Η Ενορία απηύθυνε εγκάρδιες ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές της και ιδιαιτέρως προς την κ. Κατερίνα Δημητρίου, η οποία ήταν ο ιθύνων νους της εν λόγω πρωτοβουλίας και εργάστηκε άοκνα για να διασφαλιστεί η ομαλή υλοποίησή της, βάσει του προγραμματισμού.

Τέλος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος μετέφερε σε όλους τους παριστάμενους στο γεύμα την πατρική αγάπη και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....