Πρόγραμμα εορτής του Οσίου Ιερωνύμου του Πενταγλώσσου – Εορτή Ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Λαρίσης

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιερωνύμου του πενταγλώσσου, άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιερώνυμος.

Το πρόγραμμα των λατρευτικών ακολουθιών θα έχει ως εξής:

  • Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, παραμονή της εορτής, και ώρα 7.30’ το απόγευμα: τέλεση Αρχιερατικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Γεδεών Τυρνάβου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, όπου μπορούν να προσέλθουν όλοι οι πιστοί των Αρχιερατικών Περιφερειών Τυρνάβου και Αμπελώνος για να εκφράσουν τις ευχές τους, ιδίως τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια και οι Επιτροπές Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων των Αρχιερατικών Περιφερειών Τυρνάβου και Αμπελώνα.
  • Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, 7.00’ – 10.30’, το πρωί: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.

Ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές κλήρου και λαού στο Επισκοπείο επί της οδού Ιωαννίνων 3, από τις 6.00’ το απόγευμα, ἐως τις 9.30’ το βράδυ, όπου μπορούν να προσέλθουν όλοι οι πιστοί για να εκφράσουν τις ευχές τους και ιδίως, τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια και οι Επιτροπές Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων των υπολοίπων Αρχιερατικών Περιφερειών της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....