Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της τοπικής κοινότητας Θεοτόκου.

Στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Divani Meteora στην Καλαμπάκα, θα ευλογήσει την βασιλόπιτα για τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές, στα πλαίσια της εκδήλωσης που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών.

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου το πρωι, εορτή των Τριών Ιεραρχών, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

——————————-

Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το πρωί θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων.

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Παναγίας.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....