Πρόγραμμα Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 5:00 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Ζάρκου.

Ακολούθως στις 7:30, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού ΣταυρούΕν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Περί ώρα 9:00 το βράδυ θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών στον ίδιο Ιερό Ναό και εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 6:00 απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου το πρωί από 7:00 έως 10:30 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Δ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου το απόγευμα στις 7:00 θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων επί τη ελεύση τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου το απόγευμα στις 6:00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ράξης.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και της Δ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ρογγίων.

Ακολούθως από τις 8:00 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία (Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, Δ΄ Στάση Χαιρετισμών, Όρθρος, Θεία Λειτουργία) με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος του αντιγράφου της «Παναγίας της Δεξιάς» στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....