Πρόσφατη ποιμαντική διακονία του Μητροπολίτης Φλωρίνης

ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ

21–28/1/2024

Κυριακή 21/1

Απόγευμα:

Χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγάθωνος Λαμίας, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ρεθύμνης κ. Προδρόμου και του οικείου Ποιμενάρχου, Φθιώτιδος κ. Συμεών, κατά την εορτή του οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, για το βίο του οποίου μίλησε.



Δευτέρα 22/1

Συλλειτούργησε στην αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγάθωνος Λαμίας, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ρεθύμνης κ. Προδρόμου και του οικείου Ποιμενάρχου, Φθιώτιδος κ. Συμεών, κατά την εορτή του οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου.



Τρίτη 23/1

Τέλεσε αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη, προ της έναρξης των εργασιών της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.



Τετάρτη 24/1

Παρέστη στην κοπή και ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Πρόσβαση».



Πέμπτη 25/1

Τέλεσε αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγ. Γρηγορίου του Θεολόγου Άνω Υδρούσας.



Παρασκευή 26/1

Επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Αμανατίδη, στο Γραφείο του στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.



Σάββατο 27/1

Δέχτηκε την επίσκεψη Μελών του Συλλόγου Αμυντιωτών Θεσσαλονίκης.



Κυριακή 28/1

Τέλεσε αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ι. Μ. Αγίων Παντελεήμονος και Ευβούλης, και ευχήθηκε στην Καθηγουμένη της Μονής μοναχή Ευφραιμία, η οποία σήμερα άγει τα ονομαστήριά της.


Παρέστη στην κοπή και ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φλώρινας (ΕΕΦ).

Παρέστη στην κοπή και ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Συλλόγου Ιεροψαλτών «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....