Σχετικά με την ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης – Πρόγραμμα

Ηράκλειο, 2 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, σχετικά με την τελετή ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου, ενημερώνει για τα παρακάτω:

Η άφιξη του Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, αναμένεται στις 11.55΄

Η άφιξη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου αναμένεται στις 12.00’, όπου προβλέπεται ολιγόλεπτη προσφώνηση – καλωσόρισμα εκ μέρους του Δημάρχου Ηρακλείου και ομοίως ολιγόλεπτη αντιφώνηση.

Ακολουθεί η είσοδος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά για την τελετή της ενθρονίσεως, η διάρκεια της οποίας υπολογίζεται στις δύο (2) ώρες.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, αλλά και για λόγους τάξεως και ασφαλείας, γίνεται σαφές ότι δεν είναι δυνατόν να πληρωθεί ο χώρος του Ναού από συνεργεία αναμετάδοσης (ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά). Η Τοπική μας Εκκλησία επουδενί δεν επιθυμεί τον αποκλεισμό κανενός Μέσου Μαζικής Ενημερώσεως από το μεγάλο αυτό γεγονός για την Κρήτη και το Ηράκλειο.

Γι’ αυτό ενημερώνουμε ότι, όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία μπορούν να έχουν αναπαρωγή εικόνας εσωτερικά μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΚΡΗΤΗ TV και αναπαραγωγή ήχου μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης «Το Φως», χρησιμοποιώντας το παρακάτω link: i7.streams.ovh

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....