Σε “Πατριάρχης Θεόδωρος” μετονομάζεται δρόμος στο Γκούλου

Ακόμη μία ένδειξη σεβασμού και αγάπης στον Ιεραπόστολο Πατριάρχη 

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Γκούλου, Άλφρεντ Ονιόγκα, είχε ο Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την υποδοχή που έγινε πριν  στον Παπά και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην περιοχή.

Εκτός από τις ευχαριστίες ο Θεοφιλέστατος ανέφερε στον κ. Δήμαρχο και τη συζήτηση που είχε με τον Μακαριώτατο και τη δέσμευση κυβερνητικών παραγόντων της Ουγκάντας για την κατασκευή Τεχνικής Σχολής στο Γκούλου με την προϋπόθεση ότι η δημοτική αρχή θα παραχωρήσει έκταση για την ανέγερσή της Σχολής. Ο δήμαρχος από τη πλευρά του υποσχέθηκε ότι θα παρακολουθεί στενά το ζήτημα και θα μεταφέρει το αίτημα στο δημοτικό συμβούλιο καθώς αυτό αποτελεί ένα αναπτυξιακό έργο για την περιοχή του.

Ο δήμαρχος ανακοίνωσε ακόμα στον Θεοφιλέστατο ότι το δημοτικό συμβούλιο έλαβε την απόφαση να μετονομάσει τον δρόμο που οδηγεί στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Λαυρεντίου σε δρόμο “Πάπας και Πατριάρχης Θεόδωρος” προς τιμήν της επίσκεψής του και της γενικότερης προσφοράς του.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....