Σήμερα η εξόδιος ακολουθία του εφημέριου του Καισαρίου Κορινθίας

Μετά λύπης αγγέλλεται στο πλήρωμα της Κορινθιακής Εκκλησίας ότι την Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022, εξεδήμησε εις Κύριον, ασθενών από τον Covid-19, ο Πρεσβύτερος κυρός Γεώργιος Μπρίνιας, Εφημέριος του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καισαρίου Κορινθίας.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το έτος 1971. Διάκονος χειροτονήθηκε την 11ην-2ου-1994 στον Ι. Ναό Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου και Πρεσβύτερος την 29ην-6ου-1994 στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Κορίνθου κυρού Παντελεήμονος Καρανικόλα. Ήταν πατέρας τριών (3) τέκνων. Διακόνησε στις Ενορίες Κοιμήσεως Θεοτόκου Δροσοπηγής και Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καισαρίου.

Η εξόδιος Ακολουθία του π. Γεωργίου θα ψαλλεί, υπό του Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Ανθίμου Παπαλεξοπούλου, την Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022, στις 12:00, με Μητροπολιτική δαπάνη, στον Ενοριακό Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καισαρίου Κορινθίας, όπου και υπηρέτησε ο μεταστάς, τηρουμένων αυστηρώς όλων των υγειονομικών μέτρων για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού (Covid-19) και τήρηση αποστάσεων ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων με ένα άτομο ανά 2 τ.μ..

 

Ας είναι η μνήμη του αιωνία!

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....