Στις 21/10 η Γενική Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος

Η 1η Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος για το νέο Ιεραποστολικό έτος, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Η 1η Γενική Ιερατική Σύναξη θα διεξαχθεί σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Τέλεση Τρισαγίου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, του από Δημητριάδος, με την ευκαιρία της μνήμης του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω.

Ακολουθία του Αγιασμού ενάρξεως των Συνάξεων, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, ο οποίος θα πραγματοποιήσει και τον εναρκτήριο Χαιρετισμό.

Εισήγηση του Πρωτ. Δημητρίου Κατούνη, Διευθυντού της Σχολής Αγιογραφίας «Διά χειρός», με θέμα «Νέες προκλήσεις – Η μετά covid εποχή».

Θα ακολουθήσει διάλογος επί της εισηγήσεως και η Σύναξη θα ολοκληρωθεί με την σύνοψη των συμπερασμάτων από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

Η Σύναξη θα πραγματοποιηθεί στην μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την προστασία της δημόσιας υγείας, δηλ. υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας, επίδειξη πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού rapid test, κατά την είσοδο στο Συνεδριακό Κέντρο και θερμομέτρηση των συμμετεχόντων.

 

Φωτογραφία Αρχείου

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....