Σύδνεϋ: Πάνω από 1.200 παιδικά παιχνίδια συγκέντρωσε και μοίρασε η Ενορία – Κοινότητα Kogarah

Πάνω από 1.200 παιδικά παιχνίδια συγκέντρωσε η Ενορία-Κοινότητα Αναστάσεως του Χριστού, στο Kogarah του Σύδνευ, με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Τα παιχνίδια δόθηκαν σε διάφορες παιδιατρικές κλινικές του Σύδνεϋ, όπως το Sydney Children’s Hospital, Randwick, το St. George Hospital Children’s Ward και το Ronald McDonald House Randwick. Επίσης, παιχνίδια δόθηκαν στο St. George School για παιδιά με ειδικές ανάγκες και σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που φροντίζουν για τις ανάγκες άστεγων συνανθρώπων μας.

Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό το γεγονός οτι η παροικία μας αγκάλιασε και στήριξε ολόψυχα αυτή την προσπάθεια της Ενορίας – Κοινοτητος Kogarah.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται από την Ενορία – Κοινότητα σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν παιχνίδια, μεταξύ των οποίων ο Σύλλογος «Ποντοξενιτέας» Σύδνεϋ, η Παμμακεδονική Ένωση Σύδνεϋ, ο Παν-Θεσσαλικός Σύλλογος «Ο Καραισκάκης», δωρητές όπως η οικογένεια Κουτσούγερα, αλλά και οι υπέροχοι μαθητές των Ελληνικών σχολείων της Ενορίας.

ΠΗΓΗ VEMA AUS

 

Περισσότερες φωτογραφίες:

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....