Σύδνεϋ: Σε κλίμα ενθουσιασμού η ετήσια Εκδρομή Κατηχητικών Σχολείων 2022

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Εκδρομή Κατηχητικών Σχολείων για το 2022 στο πάρκο Gough Whitlam, στο Earlwood του Σύδνεϋ, τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου. Περισσότερα από 350 παιδιά συμμετείχαν στην εκδρομή, μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού, ενώ το «παρών» έδωσαν και δάσκαλοι, γονείς, καθώς και πολλοί κληρικοί από διάφορες ενορίες του Σύδνεϋ.

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Μακάριο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβος, ο οποίος μετέφερε στα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς τις πατρικές ευλογίες και την αγάπη του Ποιμενάρχου τους. Τα παιδιά ερμήνευσαν τρία χριστιανικά τραγούδια για τον Θεοφιλέστατο, ο οποίος στη συνέχεια τούς μίλησε με πολλή αγάπη, υπογραμμίζοντας την απέραντη δύναμη της προσευχής προς τον Κύριό μας και την Παναγία.

Τα παιδιά έλαβαν μέρος σε πολλά παιχνίδια, δραστηριότητες και αγώνες που διοργανώθηκαν από τους δασκάλους των Κατηχητικών Σχολείων. Διαφορετικές ενορίες των Κατηχητικών Σχολείων συνεργάστηκαν, σχηματίζοντας συμμαχίες, με τη συμμαχία των Ενοριών Αγίας Ευφημίας Bankstown και Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Liverpool να συγκεντρώνουν τους περισσότερους βαθμούς και να αναδεικνύονται πρωταθλητές της ετήσιας Εκδρομής 2022.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....