Συγχαρητήρια Δημάρχου Λαγκαδά στην αθλήτρια Λιάνα Παπαδοπούλου

Τα συγχαρητήριά του προς την αθλήτρια του ΑΣ Λαγκαδά Λιάνα Παπαδοπούλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο άθλημα του Πεντάθλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου εξέφρασε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

«Η επίδοση της αθλήτριας του ΑΣ Λαγκαδά Λιάνας Παπαδοπούλου στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου μας κάνει όλους υπερήφανους. Όταν τα παιδιά μας μετά από σκληρή και επίμονη δουλειά πετυχαίνουν τους στόχους τους, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ελπίδα για το μέλλον. Εύχομαι ολόψυχα στη Λιάνα και τους υπόλοιπους αθλητές μας περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

Σημειώνεται ότι η Λιάνα Παπαδοπούλου στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος Πένταθλο συγκεντρώνοντας 3.738 βαθμούς με τις επιδόσεις της σε 60 μ. μετ’ εμποδίων, άλμα εις ύψος, σφαιροβολία, άλμα εις μήκος και 800 μ.

Ο κ. Ταχματζίδης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σε δύο ακόμα αθλητές του ΑΣ Λαγκαδά για τις αξιοσημείωτές τους επιδόσεις.

Οι  Γιώργος Βάγιος  και Στάθης Ορφανίδης σε μια εξαίρετη κούρσα στον τελικό των 800m κατέλαβαν την 5η και 7η θέση αντίστοιχα, με τον Γιώργο Βάγιο να πετυχαίνει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο με  1.59.13 και τον Στάθη Ορφανίδη να κλείνει τους αγώνες του για τον κλειστό στίβο με 2.00.01.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....