Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

 

Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Γεράσιμος Σιάσος και ο αναπληρωτής Πρόεδρος Καθηγητής Χειρουργικής κ. Νικόλαος Αρκαδόπουλος επισκέφθηκαν χθες το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ο κ. Σιάσος συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο για το σημαντικό κοινωνικό και πνευματικό του έργο. Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τους καθηγητές και συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς, επίσης, και τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία της Ιατρικής Σχολής με την Εκκλησία.

 

Συνάντηση με τον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας κ. Αθανάσιο Παπαθανάση είχε άλλωστε χθες  το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Κατόπιν, τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Α’ Αθήνας κ. Παύλος Γερουλάνος. Στην συνέχεια είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) της Forthnet – NOVA κ. Παναγιώτη Γεωργιόπουλο κι αμέσως μετά με τον πρώην Υπουργό και υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιο Κουμουτσάκο.

04052023synan8

 

 

04052023synan6

 

04052023synan4

 

 

04052023synan2

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....