Συνάντηση Ιεραποστολικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης

Το Σαββατο 19 Μαρτίου 2022, παραμονή της μεγάλης εορτής για την Ορθοδοξία μας και Προστάτου του Σωματείου του Ορθοδόξου Μακεδονικού Παρατηρητηρίου, ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η Ιεραποστολική μας συνάντηση!

Στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Του Αγίου Παντελεήμονος,τελέστηκε Αρχιερατική Θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας,από τον Ιεραπόστολο Επίσκοπο Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΟ, συνλειτουργούντος του Παν. Αρχιμανδρίτου π. Δημητρίου Μπίκα και των ιερέων του Ιερού Ναού!

Στην συνέχεια,στην κατάμεστη από πιστούς αίθουσα της Ιεραποστολικής αδελφότητας, “Αγάπη Χριστού”, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Ιεραποστόλου επισκόπου, Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ο οποίος είναι ο εμπνευστής και ιδρυτικό μέλος του Σωματείου του Ορθοδόξου Μακεδονικού Παρατηρητηρίου, απηύθυναν χαιρετισμό,ο πρόεδρος της Ιεραποστολικής αδελφότητας κ. Μιχαήλ Μυτούλης, ο θεολόγος καθηγητής Τ.Ε.Ι. κ. Βάιος Πράντζος ο πρόεδρος του Σωματείου μας,
κ. Δημήτριος Βαμβακάς και ο Παν. Αρχιμανδρίτης κ. Δημήτριος Μπίκας!

Ο θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στο σημαντικό Ιεραποστολικό έργο που επιτελεί,μίλησε για τις δυσκολίες της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στην Αφρική,και τη σημασία της συνεργασίας!

Τέλος,ευχαρίστησε εγκαρδίως όλους όσους παραβρέθηκαν, για την αγάπη την προσφορά και την στήριξή τους στη δύσκολη πορεία του!

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....