Συνάντηση Μητροπολίτη Λήμνου με υφ. Εθνικής Άμυνας

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 συναντήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου
κ. Ιερόθεος, στην 88 ΣΔΙ Λήμνου, με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Χαρδαλιά κατά την επίσκεψή του στο νησί μας. Η συνάντηση των δύο ανδρών είχε καθαρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αφού ο κ. Υπουργός θέλησε να συναντηθεί με τις Αρχές του νησιού μας, ενώ η επικοινωνία μεταξύ τους εξελίχθηκε με ευχάριστη διάθεση και επωφελή συζήτηση.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης του προσέφερε, ως αναμνηστικό της επισκέψεώς του, μιά πολυτελή έκδοση των εκκλησιαστικών κειμηλίων της τοπικής μας Εκκλησίας με την αφιέρωση να ανεφοδιάζει ο Θεός τις δυνάμεις του σε κάθε προσπάθεια των αρμοδιοτήτων του. Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός αντιπροσέφερε τιμητικά στον Σεβ. την προσωπική του αναμνηστική πλακέτα.
Ο κ. Υπουργός πραγματοποίησε επίσης επισκέψεις, εκτός από το Στρατηγείο της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης, στην έδρα της 130ης Σμηναρχίας Μάχης, στο 88ο Τάγμα Υγειονομικού, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Φρουράς και στον Ναυτικό Σταθμό Λήμνου και όπως ο ίδιος δήλωσε, ανεχώρησε « με υπερηφάνεια για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκεται παντού στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά ταυτόχρονα με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό, γιατί όποτε και όπου απαιτηθεί, με υψηλό επαγγελματισμό, αίσθημα καθήκοντος και ανιδιοτέλεια στέκονται στο πλευρό της κοινωνίας».

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....