Συνάντηση των εθελοντών για το Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία» στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας, η πρώτη συνάντηση των εθελοντών για την διοργάνωση του φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία», που θα γίνει στην Καβάλα από τις 5 έως και τις 8 Μαΐου 2023. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η συμμετοχή των εθελοντών στο φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται για έβδομο συνεχές έτος, είναι ικανοποιητική, αφού έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πάνω από ογδόντα (80) άτομα.

Η φετινή εκδήλωση, με την συμμετοχή του καταξιωμένου συνθέτη, Zbigniew Preisner, είναι μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη. Συμμετέχουν περισσότερα από 25 σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και πάνω από 1.500 μαθητές και μαθήτριες. Η πρώτη συνάντηση ήταν ενημερωτική. Ορίστηκαν οι αρμοδιότητες που θα αναλάβουν οι εθελοντές, ενώ η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου, Αργυρώ Μπάτη και οι συντονίστριες των εθελοντών, Σούλη Κουταλιάγκα και Κλειώ Παυλίδου, έδωσαν πιο λεπτομερή περιγραφή των καθηκόντων των εθελοντών. Η συνάντηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα και οι εθελοντές, παλιότεροι και νέοι, γνωρίστηκαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν εμπειρίες, έκαναν προτάσεις.

Ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και οι συντονίστριες των εθελοντών, τόνισαν την αξία του εθελοντισμού και την συμβολή των εθελοντών στο φεστιβάλ. Η ανάγκη για εγγραφή περισσότερων είναι αυτονόητη. Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα συναντήσεις, πιο κοντά στην ημερομηνία της διοργάνωσης. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή. Δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://forms.gle/x6MEDzfewYQq15UL7.

 

 

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....