Συνάντηση του Επισκόπου Σωζοπόλεως με νέους της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης

Την πρώτη συνάντηση με τη νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης πραγματοποίησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριάκος το περασμένο Σάββατο, 12 Μαρτίου, στα κεντρικά γραφεία της Αρχιεπισκοπής.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους νέους και να ακούσει για τις πρωτοβουλίες που θα ήθελαν να δουν να υλοποιούνται στην περιοχή, ενώ μοιράστηκε κι ο ίδιος αντίστοιχες σκέψεις και τις ιδέες του. Μίλησε επίσης στη νεολαία για την πρωτοβουλία «Five Loves» της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης.

Οι νέοι, οι οποίοι εκπροσωπούσαν τις πολλές ενορίες της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, προσκλήθηκαν από τον Θεοφιλέστατο να παραστούν στην εκδήλωση όπου θα είναι ομιλητής ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, στην Ενορία των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Balwyn, το ερχόμενο Σάββατο, 19 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ..

Τέλος, ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως έδωσε πνευματικές συμβουλές στους νέους που έλαβαν μέρος στη συνάντηση, ενώ ακολούθησε η παράθεση γεύματος.

 

πηγη VEMA 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....