Συνεχίζεται η Ενισχυτική διδασκαλία σε Γυμνάσια, ειδικά Μαθήματα Γ’ Λυκείου

Η Ενισχυτική Διδασκαλία Γυμνασίων καθώς και των Ειδικών Πανελλαδικώς Εξεταζόμενων Μαθημάτων στην Γ’ Λυκείου, συνεχίζεται και φέτος.

  • Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία
  • Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία
  • Μαθηματικά
  • Φυσική
  • Χημεία
  • Αγγλικά

Παρακολουθούν προαιρετικά μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου που χρειάζονται υποστήριξη στα παραπάνω μαθήματα, ώστε να συμμετέχουν πιο αποδοτικά στη διαδικασία της μάθησης, ή μαθητές που επιθυμούν τη βελτίωση της επίδοσής τους.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η διδασκαλία Ειδικών Πανελλαδικώς Εξεταζόμενων Μαθημάτων.

 

Δηλωση της υπουργού Παιδείας

«Εξασφαλίζουμε στους μαθητές μας ίσες ευκαιρίες στη δημόσια εκπαίδευση, μεριμνούμε για όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, δεν αφήνουμε κανέναν πίσω. Ήδη από πέρυσι εισαγάγαμε, παρά την πανδημία, τη διδασκαλία των ειδικών μαθημάτων που εξετάζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις -Ελεύθερο Σχέδιο, Γραμμικό Σχέδιο, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Αρμονία, Ακουστική Ικανότητα, Μουσική Αντίληψη/Γνώση-, θεωρώντας χρέος μας να παρέχουμε τη δυνατότητα σε όλους να προετοιμαστούν κατάλληλα από το δημόσιο σχολείο. Με την ενισχυτική διδασκαλία στα μαθήματα του Γυμνασίου και τη λειτουργία διαδικτυακών τμημάτων για τις ευπαθείς ομάδες, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την απρόσκοπτη εκπαιδευτική διαδικασία για όλους, αναβαθμίζουμε το σχολείο, προσφέρουμε περισσότερα εφόδια σε όλα τα παιδιά μας.»

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....